Digitalni marketing

delavnice in izobraževanja

Pozdravljeni!

Kako vam lahko pomagamo? Pošljite nam svoje vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Z registracijo na spletnem mestu soglašate, da občasno prejemate ponudbe in druga e-poštna sporočila družbe INUIT - Simon Pogorelčnik s.p., o novostih, novih produktih in storitvah.

Delavnice in izobraževanja

S serijo izobraževanj in delavnic, ki smo jo poimenovali "Priložnosti v digitalnem svetu" želimo približati svet digitalnega oglaševanja. Pripravili smo serijo osmih delavnic na temo:
  1. Digitalna prisotnost
  2. Google MyBusiness profil
  3. Osnove Digitalnega marketinga
  4. Optimizacija spletnih strani (SEO)
  5. Oglaševanje z Google Ads (Search, Display & Video marketing)
  6. Oglaševanje v socialnih omrežjih (Facebook, Instagram in LinkedIn)
  7. E-mail marketing
  8. Analiza rezultatov z Google Analytics
izobraževanja za Digitalni marketing, tečaji in delavnice

Digitalna prisotnost

Za podjetje še nikoli ni bilo preprosteje, ceneje ali koristneje vzpostaviti prisotnosti v spletu. Na voljo je veliko možnosti za vzpostavljanje digitalne prisotnosti: seznami lokalnih podjetij, spletna mesta, aplikacije za mobilne naprave in družabni mediji, oglaševanje... V tem predavanju smo predstavili: osnovne komponente digitalne prisotnosti, kako začeti graditi svojo digitalno prisotnost, kako zasnovati svojo digitalno strategijo in kako uspešno izkoristiti priložnosti v digitalnem svetu?

Zanima me!
Google My Business profil

Google MyBusiness profil

Graditev vaše digitalne prisotnosti se ne začne nujno z vašo spletno stranjo. Odvisno od vrste vaše dejavnosti je morda uporaba Google poslovnih orodij vaša vstopnica v digitalno prisotnost. Vse bolj izpopolnjena in predvsem poceni rešitev je vpis v sezname lokalnih podjetij. Google My Business je učinkovita in poceni rešitev, ki je ne bi smeli prezreti. V tem predavanju smo predstavili: kaj ponuja storitev GMB in kako uspešno predstaviti svoje podjetje, izdelke ali storitve in omogočiti vašim strankam, da najdejo pot do vas.

Zanima me!
Osnove Digitalnega marketinga

Osnove Digitalnega marketinga

Zagotovo ste se že srečali z zapletenimni izrazi kot so Lead, Funnel, Bounce Rate... in čudnimi kraticami kot so SEO, SEM, PPC, CTR, ipd. Naj vas ne prestrašijo. Osnove so preproste in zanimive le predstaviti vam jih moramo. V predavanju predstavimo osnovne pojme in načine, možnosti, izzive sodobnega digitalnega marketinga. Tako boste uspešno izbrali najprimernejši medij in način.Zanima me!
Optimizacija spletnih strani (SEO)

Optimizacija spletnih strani (SEO)

Kako doseči, da se vaša spletna stran pojavi na vrhu rezultatov iskanja v priljubljenih iskalnikih? Konkurenca je huda. Le dobro optimizirana spletna stran vam zagotavlja visoko pozicijo. Z upoštevanjem nasvetov in priporočil je mogoče doseči dobre rezultate.

Zanima me!
E-mail marketing

E-mail marketing

Zakaj pravijo, da je e-mail marketing še vedno eden izmed najbolj učinkovitih in cenovno ugodnih marketinških kanalov? Kaj je pomembno, kako se ga lotiti? Kaj nam nalaga zakonodaja? Kje na nas prežijo pasti? Kako izgradimo bazo naših strank? Na delavnici boste pripravili pravo e-mail kampanjo.

Zanima me!
Analiza rezultatov z Google Analytics

Analiza rezultatov z Google Analytics

Brez natančne in izčrpne analize so lahko naši napori in naš denar namenjen oglaševanju popolnoma zastonj. Prilagajanje in usmerjanje kampanje mora temeljiti na podatkih in ne na občutkih. Le z upoštevanjem rezultatov analiz boste za vaš vložen denar dobili največ.


Zanima me!
Znanje je ključ do uspeha!
Pokličite za informacije!