Digitalni marketing

Za vas načrtujemo, ustvarjamo in upravljamo
oglaševalske akcije v vseh digitalnih oglaševalskih kanalih.

Pozdravljeni!

Kako vam lahko pomagamo? Pošljite nam svoje vprašanje. Z veseljem vam bomo odgovorili.

Z registracijo na spletnem mestu soglašate, da občasno prejemate ponudbe in druga e-poštna sporočila družbe INUIT - Simon Pogorelčnik s.p., o novostih, novih produktih in storitvah.

Izdelava spletnih strani

izdelava spletnih strani, optimizacija spletnih strani - SEO

Minili so časi, ko je bila dovolj spletna stran z nekaj informacijamo o podjetju. Danes je orodje komunikacije z javnostmi, vaša digitalna podoba in tržnik hkrati. Za doseganje poslovnih ciljev je pomembno, da je prijazna do uporabnikov, izdelana v tehnologiji primerni za mobilnike, skladna z zahtevami iskalnikov. Kako izboljšati svojo pozicijo v iskalnikih Google, Bing...? Kako izboljšati uporabniško izkušnjo? Z analizo, optimizacijo in popravki boste dosegli vaše poslovne cilje.

Zanima me

Google oglaševanje

oglaševanje v iskalnikih in prikaznem omrežju

Nakupovanje in obnašanje potrošnikov je danes bistveno spremenjeno. Svoje produkte in storitve morate ponuditi na pravi način. Iskalniki so prvi korak vsakega potrošnika. Oglaševanje v prikaznih omrežjih (Display Network), med video posnetki na YouTube... pa vaš naslednji korak. Priprava in izvedba oglaševalskih kampanj z Google Ads. Načrtujemo, pripravimo in izvedemo oglaševalske akcije z orodem Google Ads po vaših potrebah in željah.

Zanima me

Oglaševanje na socialnih omrežjih

oglaševanje na Facebook-u, Instagramu in LinkedIn-u

Socialna omrežja so danes zagotovo vroča tema med oglaševalci. Danes skorajda ni podjetja ali posameznika (vaše potencialne stranke), ki ne bi bila prisotna na vsaj enem od socialnih omrežij. Vsako od omrežij ima svoje zakonitosti, ki jih je potrebno upoštevati. Oglaševalske možnosti so precejšne, a se med seboj razlikujejo. S poznavanjem zakonitosti posameznih omrežij in njihove specifike lahko z nami dosežete konkretne rezultate.

Zanima me

E-mail Marketing

priprava in izvedba e-mail marketing kampanj

Še vedno je to ena izmed najbolj učinkovitih oglaševalskih in prodajnih aktivnosti. Z našo pomočjo vam bo uspelo pridobiti nove stranke, obdržati stare stranke ali pa jih nagovoriti k ponovnemu nakupu.

Zanima me

Analiza rezultatov oglaševalskih akcij

Google Analytics

Brez podrobnega vpogleda v uspešnost vaših oglaševalskih kampanj, je vaš trud zaman. Samo podrobna analiza lahko pove, kam in kako usmeriti pozornost in kaj izboljšati, da bomo z oglaševanjem dosegli cilje.

Zanima me

Izobraževanja

predavanja, delavnice

Spretnosti in veščin osnovnega digitalnega marketinga se lahko naučite tudi vi. Ponujamo vam izobraževanja, delavnice in mentorstvo pri prvih korakih v svet digitalnega oglaševanja. Prav tako pa vam pomagamo pri pridobitvi sredstev za digitalni marketing - vavčerji SPS. Pokličite ali pišite.

Zanima me

Bi radi pričeli z oglaševanjem, pa ne veste kako?

Zaupajte samo preverjenim strokovnjakom!

Pokličite za informacije!