Izdelava spletnih strani,
Optimizacija spletnih strani (SEO)
in Google Analytics

 • Izdelava spletnih strani

  izdelava spletnih strani

  Dobra spletna stran, ki prodaja ni samo privlačna podoba ampak je vse kaj več. Poleg strukturirane in koristne vsebine je pomembna še hitrost in tehnična dovršenost ter odlična uporabniška izkušnja - UX. Postavimo vam učinkovite in privlačne spletne strani, jih optimiziramo za najboljšo pozicijo v iskalnikih in poskrbimo za promocijo le teh. Postavimo in vzdržujemo strežnik elektronske pošte, zaščito pred virusi in neželeno pošto.

 • Kako optimizirati spletno stran?

  optimizacija spletnih strani

  Kako priti na prve strani v iskalniku Google? Kako se lotiti optimizacije spletnih strani? Od česa je odvisna pozicija moje spletne strani? Koliko stane optimizacija spletnih strani? Vse to so vprašanja, ki si jih zastavlja večina. Samo poglobljeno razumevanje tematike daje konkretne rezultate. Za vas izvedemo analizo, tehnično in vsebinsko, on-site in off-site optimizacijo spletnih strani za kar najboljše rezultate v iskalnikih.

 • Analiza prometa spletnih strani

  digitalni marketing

  Koliko obiskovalcev ima vaša spletna stran ali trgovina? Od kod prihajajo? Kako povečati obiskanost in povečati prodajo? Kakšne so navade vaših obiskovalcev? Katere spletne strani jih privlačijo, katere redko obiskujejo? Kako uspešna je bila vaša kampanja? Kako ponovno angažirati vaše obiskovalce? Z orodji kot so Google Analytics, Google Ads, Facebook Pixel... ipd. vam odgovorimo na vsa ta vprašanja.

Ko vaše stranke iščejo izdelek ali storitev, to najprej vpišejo v iskalnik Google in če vas tam ne najdejo, potem ne bodo kupili izdelka ali storitve od vas ampak od vaše konkurence. Google-ov iskalni algoritem ovrednoti preko 200 različnih dejavnikov, predno prikaže rezultate iskanja in kar je najhuje... pogosto se spreminja. Tako je optimizacija spletnih strani proces in ne enkratno dejanje. Poembno je praktično vse... čeprav dajemo prednost vsebini pred obliko, je pomembna tudi uporabniška izkušnja ter t.im. "core web vitals". Na spletnu je ogromno napotkov, kako optimizirati spletne strani, a na koncu so vedno pomebni le rezultati. Zaupajte le strokovnjakom.
Optimizacija spletnih strani je proces neprestanih izboljšav in prilagajanja vsebine spletnih strani in ne enkratno dejanje. Stroški povezani z optimizacijo so predvsem odvisni od velikosti spletnega mesta in od stopnje optimiziranosti. To pomeni, da osnovno optimizacijo je relativno hitro in ceneje izvesti, kot pa izboljšati, že relativno dobro optimizirano spletno stran. Zato je potrebna dobra analiza in poznavanje tehnik optimizacije. Prav tako je pomembno sodelovanje stranke pri procesu. Ali če povemo preprosto, za opazne rezultate je ta znesek lahko že od nekaj 100€ dalje.
Najbolje, da nas pokličete ali pa nam pišete na info@inuit.si in skupaj bomo naredili kratko analizo obstoječega stanja ter pripravili ponudbo. Proces optimizacije se nadaljuje z načrtovanjem ključnih besed, za katere menimo, da je optimizacija potrebna in smiselna. To naredimo skupaj s stranko. Sledi globoka analiza spletišča, analiza trenutnih pozicij v iskalnikih in priprava predlogov izboljšav. Po aplikaciji izboljšav, pa sledi spremljanje rezultatov ter priprava napotkov, kako vzdrževati te pozicije. O vse vas seveda redno obveščamo. Na koncu pripravimo poročilo. Tako preprosto je to.


Verjetno ste že veliko slišali o optimizaciji spletnih strani in se vam poraja precej vprašanj

pokličite ali pa nam pišite...
Pokličite za informacije!