Izdelava spletnih strani,
optimizacija (SEO)
in Google Analytics

 • Izdelava spletnih strani

  izdelava spletnih strani

  Danes skoraj ni podjetja, ki ne bi imelo svoje domene, urejene spletne strani, elektronske pošte. Za vse to in pa še več, poskrbimo mi. Postavimo vam spletni strežnik ali uredimo gostovanje. Postavimo vam učinkovite in privlačne spletne strani, jih optimiziramo za najboljšo pozicijo v iskalnikih in poskrbimo za promocijo le teh. Postavimo in vzdržujemo strežnik elektronske pošte, zaščito pred virusi in neželeno pošto.

 • Optimizacija spletnih strani (SEO)

  optimizacija spletnih strani

  Pozicija vaših spletnih strani med rezultati iskanja je odvisna od mnogih faktorjev. Samo poglobljeno razumevanje tematike daje konkretne rezultate. Za vas izvedemo tako tehnično kot vsebinsko, on-site in off-site optimizacijo spletnih strani za kar najboljši rezultat.

 • Digitalni marketing in analiza

  digitalni marketing

  Koliko obiskovalcev ima vaša spletna stran ali trgovina? Od kod prihajajo? Kako povečati obiskanost in povečati prodajo? Kakšne so navade vaših obiskovalcev? Katere spletne strani jih privlačijo, katere redko obiskujejo? Kako uspešna je bila vaša kampanja? Kako ponovno angažirati vaše obiskovalce? Z orodji kot so Google Analytics, Google Ads, Facebook Pixel... ipd. vam odgovorimo na vsa ta vprašanja.