naše storitve

IT storitve

Na trgu IT storitev smo prisotni na naslednjih področjih.

Spletna prisotnost

Danes skoraj ni podjetja, ki ne bi imelo svoje domene, urejene spletne strani, elektronske pošte. Za vse to in pa še več, poskrbimo mi. Postavimo vam spletni strežnik ali uredimo gostovanje. Postavimo in vzdržujemo strežnik elektronske pošte, zaščito pred virusi in neželeno pošto.

Digitalni marketing in analiza

Kako izboljšati prepoznavnost vašega podjetja, izdelkov ali storitev? Kako povečati obiskanost vaših spletnih strani? Kako povečati prodajo? Kako zastaviti oglaševanje na socialnih omrežjih? Kako obdržati stranke? Koliko obiskovalcev ima vaša spletna stran ali trgovina? Od kod prihajajo? Z modernimi orodji digitalnega marketing vam uspešno izpeljemo oglaševalsko kampanjo.

več

Predavanja in delavnice

Za različne naročnike izvajamo predavanja in delavnice na teme s področja krepitev digitalnih kompetenc. V zadnjem času posvečamo največ pozornosti izobraževanju za digitalno transformacijo. Naša izobraževanja boste našli v katalogu izvajalcev, zato lahko izkoristite vavčerje Slovenskega podjetniškega sklada. Prav tako v okviru projekta SIO RRA Koroška 2018-2019 izvajamo mentoriranje in svetovanje mladim podjetnikom in start-up podjetjem ter že uveljavljenim podjetjem z novo inovativno idejo.

več

Tečaji, izobraževanja in seminarji

Ponujamo izobraževanja s področja uporabe računalnika in programske opreme. Učinkovitost vaših zaposlenih je odvisna od digitalne pismenosti. Največkrat je to MS Office (Word, Excel, PowerPoint...), elektronska pošta, varnost in zasebnost na spletu... ipd. Vsebine prilagodimo vašim potrebam.

več

Sistemski inženiring in integracija

Ponujamo storitve sistemskega inženiringa in integracije, pa najsi bo to v vašem podatkovnem centru ali pa kot storitve v oblaku (MS Azure). Prav tako ponujamo svetovanje, načrtovanje in izvedbo inštalacije strojne in programske opreme, virtualnega okolja, strežnikov MS Windows in Linux ter vseh pripadajočih storitev.

Bussiness Inteligence

Izdelava poslovnih poročil na osnovi vaših podatkov, ne glede, kje se le-ti nahajajo. Naj si bodo v različnih Excelovih tabelah, podatkovni bazi, v XML obliki, na spletu... Z orodjem Microsoft Power BI izdelamo poročila in kontrolne plošče (Dashboards) kjer so podatki konsolidirani in nazorno predstavljeni.