INUIT webinarji

Trenutne razmere so nam omejile srečanja v živo, zato se tudi pri nas prilagajamo nastali situaciji. Odločili smo se, da pripravimo naša izobraževanja in delavnice digitalnega marketinga tudi v on-line obliki. Tako smo pripravili webinarje o različnih temah. Samo nekaj jih je tukaj predstavljenih za pokušino, za celoten seznam oz. informacije pa nas pokličite ali pa nam pišite. Z veseljem se bomo odzvali.

Aktualni webinarji...

Optimizacija spletnih strani - SEO

Kako izboljšati svojo pozicijo v iskalnikih? Kakšna je čarobna formula? Žal je SEO svet vse bolj zapleten. Ne moremo si več preprosto izbrati ključnih besed, dati nekaj vsebine na spletno stran, pridobiti nekaj povratnih povezav in z vsem tem spremeniti pozicijo v Googlu. SEO ni samo nekaj napotkov in opravil, ki jih moramo opraviti pač pa PROCES nenehnih izboljšav, predvsem pa terja poglobljeno razumevanje procesa iskanja in tehničnega ozadja.

Več informacij

Oglaševanje v iskalniku Google

Nakupovanje in obnašanje potrošnikov je danes bistveno spremenjeno. Svoje produkte in storitve morate ponuditi na pravi način. Iskalniki so prvi korak vsakega potrošnika. Oglaševanje v prikaznih omrežjih (Display Network), med video posnetki na YouTube... pa vaš naslednji korak. V on-line izobraževanju vam pokažemo, kako zasnovati, pripraviti in spremljati oglaševalsko kampanjo na Google-u z orodje Google Ads.

Več informacij

Osnove digitalnega marketinga na enostaven način?

V spletnem webinarju boste spoznali:

  • Kaj je digitalni marketing in zakaj ne moremo mimo njega? (Osnove digitalnega marketinga, sodobna paradigma nakupovanja, aktivnosti v nakupovalnem lijaku…)
  • Kaj je digitalna prisotnost in pojavnost ter kako ju učinkovito razviti? (Kako do učinkovite spletne strani in predstavitve na spletu?)
  • Kateri so glavni kanali digitalnega marketinga in njihove značilnost?
  • Katero socialno omrežje je primerno zame? Kako se med seboj razlikujejo in kako zastaviti oglaševalsko kampanjo?
  • Kako pomembni so spletni iskalniki? Kako povečati svojo organsko pozicijo v iskalnikih in zakaj je pomembna optimizacija spletnih strani?
  • Kaj je PPC (plačano) oglaševanje v iskalnikih?
  • Kaj nam omogoča e-mail marketing in na kaj moramo biti pozorni?
  • Alternative spletni strani, brezplačne možnosti za povečanje digitalne prisotnosti (GMB – Google My Business profil – priložnost ki je ne smemo zamuditi. Kakšen naj bo GMB profil? Napotki in možni zapleti.

Več informacij

Spoznajte učinkovito okolje za delo na daljavo

Sodobna delovna okolja zahtevajo neposredni dostop do informacij in dokumentov ter deljenje le teh, prav tako pa učinkovito komunikacijo med skupinami zaposlenih - timi. MS Teams je orodje, s katerim lahko zagotovimo učinkovito okolje za delo na daljavo.

Več informacij

Naročite se na novice

Vpišite vaš elektronski naslov in prejeli boste obvestilo o novih webinarjih.